Bemutatkozó

Tisztelt Látogatók!

Engedjék meg, hogy szíves figyelmükbe ajánljam egykori tanítványom és válogatott versenyzőm, Schautek Gyula taekwondo szakosztályát. Gyula többször nyert országos bajnoki címet és számos alkalommal képviselte  hazánkat, szövetségünket kisebb és nagyobb nemzetközi versenyeken.

Az elmúlt években már, mint edző és a bemutató csapat vezetője vett részt aktívan a hazai taekwondo és sportéletben. Szakmai felkészültsége, tapasztalata edzői munkájában komoly lehetőségeket nyit meg minden kedves érdeklődő számára. Gyula specialitása az önvédelem, mely napjaink közbiztonságot nélkülöző közegében rendkívül hasznos, de a töréstechnikától a versenyküzdelmekig, a taekwondo minden területén otthonosan mozog.

Amennyiben szeretné akár a saját, akár gyermeke fizikai-, önvédelmi- és küzdőképességét – küzdőkészségét fejleszteni, szeretne keményen és jól szervezetten gyakorolni, szeretné ezt a 2000 évesnél is régebbi eredetű, ősi koreai harcművészetet megismerni,  esetleg szeretne egyszer majd olimpikon versenyző lenni, jelentkezzen a Too Kyun Taekwondo Klub edzésén Schautek Gyula 6. danos mesternél.

Patakfalvy Miklós 8. dan

Elnök

Magyar Taekwondo Szövetség

Kapcsolat

 

+36 20 97 41 481

taekwondo@webmail.hu

Follow us